Om oss

Handling av produkter fra butikker på internett er en populær mulighet som ikke stopper å øke i popularitet. Årsakene til dette kan være at mange nordmenn er et svært travelt folk som må ta i bruk digitale løsninger for å få hverdagen til å gå rundt. Dessuten finnes det mange som setter pris på muligheten til å verne om sine privatliv. Flere opplever det rett og slett som direkte ubehagelig å måtte dra til et vanlig apotek, der følelsen av at folk stirrer og overvåker alt man kjøper inn ofte kan oppstå. Ereksjonssvikt er ødeleggende for selvtilliten, og ikke noe man har et ønske om å blottlegge for alle og enhver. Å kjøpe potensmidler på nett vil derfor oppfattes som mye tryggere, mer bekvemt og mye mer privat.

Mannligapotek.com er et nettapotek, noe som betyr at vi ikke driver fysiske butikker. Våre kunder bestiller via nettstedet vårt før vi pakker produktene i esker og sender dem til de leveringsadressene som de oppgir.

Vi har mye kunnskap om produkter til menn som sliter med ereksjonssvikt. Vareutvalget vårt er stort og består av både generiske og originale medikamenter.

Dessuten har vi mange flotte produkter til kvinner som ønsker å gi sexlivet litt ekstra piff. På nettstedet finner du mye informasjon om alle medikamentene vi tilbyr og hvilke styrker de kommer med.

Hva tilbyr vi

Vi disponerer mange av de mest anerkjente legemidlene på markedet, deriblant merkevarer og generiske varianter av disse. Det at noe er generisk vil si at preparatet er en kopi av det originale produktet, men minst like godt. Kvaliteten på slike produkter er det ikke noe å si på ettersom de produseres etter de strengeste krav og regler som finnes. Men hva er egentlig generiske legemidler? Tidsperioden et selskap har enerett på et nytt virkestoff er begrenset. Når denne perioden er over kan hvem som helst benytte seg av nøyaktig samme oppskrift, og dermed produsere en egen variant. Det eneste kravet er å gi det et nytt navn.

Hos mannligapotek.com har vi sikret og lagt til rette for at kundene skal kunne lese fullstendige beskrivelser av hvert produkt. Dermed vil du få vite hvem som har produsert preparatet, på hvilken måte det virker, anbefalte doser og så videre. Du får opplyst om alle mulige bivirkninger og hva man bør gjøre dersom man skulle være så uheldig å oppleve noen av dem. Dersom du er en av de som har problemer med å svelge tabletter og kapsler, tilbyr vi også flytende potensmidler.

Vår visjon

Vår visjon er å gjøre det enkelt og sikkert for våre kunder å kjøpe de legemidlene de trenger. For å bruke våre tjenester, slipper man å først bestille time og besøke fastlegen. Fordelen med dette er at man slipper å få fravær fra jobb, skole eller andre forpliktelser som turer til fastlegen ofte fører med seg. Men den største fordelen for mange er imidlertid at man slipper å dra til apotek der mange flaue situasjoner lett kan oppstå.

Vi mennesker har et behov for å ha sexlivet i fred uten elementer som kan virke forstyrrende. Derfor gjør vi vårt beste for å tilrettelegge for at ingen mister selvtilliten og troen på seg selv. Produktene vi selger er av høyeste kvalitet og kommer fra kjente leverandører i bransjen.

Hvorfor skal du velge oss?

I tillegg til et stort vareutvalg, har vi også meget lave priser. Dette vil spare deg for både penger og tid når du oppsøker nettbutikken vår.

En annen stor fordel med mannligapotek.com er at diskresjon og anonymitet alltid er ivaretatt. Du trenger ikke bruke masse tid på å snakke med fastlegen og ydmykt fortelle hvilke problemer du sliter med.

Billige produkter, garantert diskresjon, en moderne og bekvem måte å handle produkter på, stort utvalg, fullstendige beskrivelser av produkter – trenger du egentlig noe mer? Vi tilbyr de fleste betalingsmetodene, og selve frakten tar kun noen få dager. Det meste er altså tilrettelagt for en hyggelig og stressfri handel. Abonner gjerne på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på spennende temaer.

Vi gleder oss til å ta imot og behandle dine bestillinger!