Våre retningslinjer

Retningslinjer for frakt

Legemidlene vi tilbyr blir produsert i India og sendt derfra. Det er langt unna og derfor tar leveransen tid. Forsendelsene blir vanligvis levert i løpet av 10-21 dager, men i visse tilfeller kan det være forsinkelse i 10 dager til.

Ved manglende levering etter fristen bør du kontakte oss. Vi vil gjøre vårt beste for å tilby deg løsninger som fullt ut oppfyller dine interesser.

Retningslinjer for avbestilling

Vær klar over at vi KUN aksepterer avbestilling innen 24 timer etter bestilling. Dersom du ønsker å kansellere bestillingen, må du kontakte supportteamet via telefon eller på e-post og gi dem beskjed om din beslutning. Dersom du kontakter oss etter at 24 timer er passert, vil ingen avbestilling bli behandlet.

Sørg for at du oppgir en gyldig leveringsadresse i bestillingsskjemaet. Vi anbefaler deg å dobbeltsjekke merknadene før du sender bestillingen inn. Enhver feil kan medføre manglende levering av bestilte produkter. Dersom du oppdager at adressen du har oppgitt er feil, kan du kontakte oss så snart du kan for å informere om saken.

Refusjonsregler

Legemidlene vi tilbyr er generelt sett likeverdige med originalpreparatet. Vi garanterer at de er kjemisk helt like og gir samme medisinske effekt.

Dersom du ikke er fornøyd med effekten legemidlene våre gir, bør du kontakte oss for å informere om problemet. Vi vil gi deg en returadresse, og så snart produktet er mottatt av returavdelingen, vil vi starte refusjonsprosedyren.

Før du kontakter oss må du sørge for at du tar riktig dose av produktet og følge bruksanvisningen. Vær klar over at effekten kan reduseres som følge av inntak av fet mat og alkohol rett før du tar legemidlet.

Dersom produktet ikke leveres innen fristen (leveransen tar fra 10 til 21 dager. Ekstra forsinkelser på 10 dager for tollprosedyrer kan oppstå), kan du kontakte vårt supportteam for å kvalifisere for refusjon. Betalingen vil bli refundert til kredittkortet ditt i sin helhet. Refusjonsprosedyren tar vanligvis 5-7 virkedager. Etter denne perioden vil refusjonen vises på bankutskriften.

På grunn av produktenes spesifikke natur godtar vi ikke returer. Ingen kan garantere at lagringsbetingelsene blir oppfylt under transporten, og vi kan ikke akseptere dem selv om pakken forblir uåpnet.

Personvernerklæring

Vi forstår at personvernet til alle opplysninger du oppgir er av største betydning. Dette er grunnen til at vi gjør alt for å bruke dem forsiktig og på en fornuftig måte. Disse opplysningene deles aldri med andre selskaper eller andre tredjeparter.

Alle transaksjoner i kassen er 100 % sikre. Vi beskytter sikkerheten til opplysningene dine ved hjelp av 256-biters SSL-programvare (Secure Sockets Layer). Denne programvaren krypterer alle opplysninger du oppgir. Videre er fakturaserverne våre sertifiserte av uavhengige og anerkjente byråer som sørger for at vi holder opplysningene dine trygge og private.

Kun de 4 siste sifrene på kredittkortet ditt vil gjenspeiles i databasen vår. Selv ikke våre kundesupportoperatører har tilgang til kredittkortopplysningene.

Vi vil kun innhente de personopplysningene (som fornavn og etternavn, e-postadresse, telefonnummer, fødselsdato osv.) som du bevisst og frivillig oppgir for å kunne bruke tjenestene på dette nettstedet. Dette vil være i samsvar med det loven krever av samtykke fra personopplysningenes eier i forbindelse med behandlingen av personopplysningen og i samsvar med behandlingens formål som er presentert i disse retningslinjene.

Vi samler ikke inn opplysninger for behandling som er i strid med loven. Slike opplysninger kan være dreie seg om rase eller etnisk opprinnelse, politisk, religiøs eller ideologisk tro, medlemskap i politiske partier og fagforeninger, strafferettslige dommer for forbrytelser samt opplysninger om helse, seksualitet, biometriske og genetiske opplysninger.

Vi samler inn opplysninger for å føre statistikk om besøk til nettstedet. Informasjon kan inneholde opplysninger om tilkoblinger, trafikk og brukerens nettleser, såkalte informasjonskapsler.

En informasjonskapsel er en eller flere tekstfiler som inneholder en liten informasjonsmengde som kan sendes til en nettleser og lagres på brukerens enhet. En slik enhet kan være en datamaskin, mobiltelefon eller annen enhet som brukeren benytter seg av for å besøke nettstedet.

Nettstedet bruker vedvarende informasjonskapsler for å lagre brukerens personlige innstillinger på nettstedet vårt (deriblant språk, land og valuta). Midlertidige informasjonskapsler blir også brukt (såkalte øktfiler som slettes når nettleseren lukkes) for å identifisere brukeren under økten. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til en forstyrrelse av nettstedets drift.

Fraskrivningsklausul

  1. Selskapet vårt er ikke ansvarlig for og fraskriver seg uttrykkelig alt ansvar for forsinkelser i leveringen som ikke overstiger 10 dager etter den angitte estimerte leveringsdatoen. 10 (ti) dager etter angitt estimert leveringsdato, eller neste virkedag i forbindelse med helligdager, regnes som en frist.
  2. Selskapet vårt er ikke ansvarlig for mislykket levering dersom kunden oppga en utilstrekkelig adresse, feil adresse eller en adresse som ikke fører til en vellykket levering på en eller annen måte. Selskapet vårt er ikke ansvarlig for mislykket levering i tilfelle kunden ikke klarte å hente pakken, nektet å ta den imot eller på en eller annen måte forhindret en vellykket levering. Alle returforsendelser i slike tilfeller vil kun skje med International Regular Mail.
  3. Selskapet vårt er ikke ansvarlig for, og fraskriver seg alt av ansvar for levering av generiske produkter som ikke oppfyller kundens forventninger i forbindelse med kriterier som pillefarge, form og størrelse, påtrykte merker på pillene, markedsføringsnavn eller produksjon av en produsent som er ulik den kunden forventet.For ethvert generisk produkt er all produktinformasjon som finnes på nettstedet, for eksempel, men ikke begrenset til miniatyrbilder, produktbilder, produsentnavn og markedsføringsnavn, kun for opplysningsformål.
  4. Selskapet vårt er ikke ansvarlig for og fraskriver seg alt ansvar for manglende effektivitet av det mottatte produktet dersom produktet ble kjøpt til bruk på annen måte enn det det er offisielt godkjent for.
  5. Ved å bestille fra selskapet vårt bekrefter du at du har lest, forstått og godtatt denne fraskrivningsklausulen. Enhver handling som gjøres for å få tilbakebetalingen ved bruk av årsakene som er oppført ovenfor vil bli betraktet som bedrageri og kan føre til rettslige skritt og utestengelse fra systemene våre.